PA DOKLE GOSPODO

Kako prenosi portal Dnevno.hr državu potresa nova afera. Naime, glavni tajnik SDP-a je ponovno ludo zaljubljen, a svojoj novoj odabranici dao je ni manje ni više nego financije jednog od resora s najvećim godišnjim proračunom.

Ako im već ne uspjeva voditi državu, vladajući SDP se barem uvijek može pohvaliti nekom sočnom ljubavnom aferom. Za najnoviju se naravno ponovno pobrinuo najveći ljubavnik među SDP-ovcima, Igor Dragovan.

Prema informacijama s kojima raspolaže Dnevno.hr, glavni tajnik Milanovićeve stranke ponovno ljubi. Nakon niza stranačkih kolegica i neugodnog skandala sa SMS porukama prije nešto više od godinu dana kada je Dragovan bio ucjenjivan zbog navodne veze s jednom televizijskom djelatnicom, u političkim kuloarima posljednjih se dana zakotrljala nova priča u kojoj je glavni akter ponovno ‘neodoljivi’ Dragovan.

Dakle, nije nikakva tajna da je Dragovan već godinama glavni kadrovik u državi bez kojeg je jednostavno teško doći na bilo koje važnije mjesto u državnoj službi. Prije godinu dana SDP-ov tajnik Igor Dragovan je doslovce poslao političke komesare u sva ministarstva kako bi strogo kontrolirali tko se zapošljava u pojedinom resoru.

Tako je u Ministarstvo poljoprivrede za savjetnika ministra Jakovine došla izvjesna Zrinka Starešinić. Nakon što je Jakovinu u dvije godine napustilo čak šest najbližih suradnika, od kojih su tri bile žene, Dragovan mu je nedavno poslao dvije nove savjetnice – Željanu Đogo i Zrinku Starešinić. Da Dragovan ima ukusa svjedoče i ljudi u ministarstvu koji tvrde da tako dvije zgodne savjetnice Ministarstvo poljoprivrede nije nikada imalo.

U svakom slučaju, u SDP-u je uvijek zanimljivo. Dok im država propada, oni se ponašaju u skladu s onom Lennonovom: “Vodite ljubav, a ne rat”!

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *