Dopis Ministru obrane RH

Sindikat djelatnika u vojsci i državnim službama uputio je dopis Ministru obrane RH u kojem traži sastanak i hitno potpisivanje izmjene Uredbe o dodacima na plaću za državne službenike i namještenike

Predmet : Izmjena Uredbe o dodacima na plaću za državne službenike i namještenike,
               – tražimo –                .     

Poštovani gospodine Ministre,   

U skladu sa zaključcima sa sastanka koji smo održali 01.ožujka 2011.godine dužni smo Vas izvijestiti kako smo u suradnji sa GSOSRH i Tajništvom Ministarstva, usaglasili dopunu Uredbe o dodacima na plaću zbog otegotnih uvjeta rada za državne službenike i namještenike. Sukladno tome sastavljen je popis radnih mjesta i broj izvršitelja, te je popis u GSOSH i Tajništvu Ministarstva.
Obzirom da ne postoji zapreka za potpisivanje Izmjene Uredbe, te da ste Vi potpisnik, a da je Uredba proizašla iz važeće zakonske regulative, molimo Vas da potpišete Izmjenu Uredbe. Uz suglasje sa zadnjeg sastanka u Tajništvu Ministarsva, tražimo odmah potpisivanje, sa početkom primjene 01.veljače 2012.godine, kako bi se mogla planirati sredstva za iduću godinu. Isto tako slobodni smo Vas zamoliti za sastanak sa Vama , jer smo se sastali samo jednom, te vjerujemo da ćete naći vremena.

S poštovanjem.

Za Sindikat djelatnika u vojsci i državnim službama
Predsjednik

Radomir Delić,dipl.ing.

Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)