Ministar Kotromanović oštro napao HT i VIPnet

Ministar obrane Ante Kotromanović, gostujući na Soundsetu, oštro je kritizirao telekom operatere T-Com i VIPnet. Otkrio je kako su 15 godina koristili releje Ministarstva obrane, a da nisu platili ni kune. Tako je MORH zakinut za čak 15 milijuna kuna!

Prekipjelo mu

Na pitanje kako su dva operatera reagirala na takve tvrdnje, ministar je kazao: “Zamislite vi da mi njima nismo plaćali račune, kako bi bezobrazno nastupili, bit ćemo još gori prema njima, jako sam nezadovoljan njihovim odgovorom, žele platiti jedan dio, jedan dio je ušao u zastaru, a žele i dalje koristiti releje, za smiješnu cifru. Nitko više nije idiot i postavit ćemo se prema njima kako se Ministarstvo trebalo postaviti i prije – vojnički!”

Našli niz gluposti

Kotromanović je najviše ljut na T-Com i to zbog potpisanih ugovora s tom kućom za fiksnu telefoniju.

“Kad sam ušao u Ministarstvo, zatekao sam niz propusta. Imamo ugovor s T-Comom iz 1999. godine, trošimo 29 milijuna kuna godišnje na čvrste telefone. Riješit ćemo to i ući u ugovor s drugim operaterima. Našli smo još niz takvih glupih primjera. Zašto to nije nitko mogao primijetiti prije…”, kazao je ministar za Soundset.

Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)