Čestitka članovima Sindikata

Poštovane članice i članovi Sindikata,

Na kraju godine obraćamo Vam se iskazujući zahvalnost za vjernost članstvu u Sindikatu. Istina je, da je danas, nažalost, hrabrost biti članom sindikata. Poslodavci na sve načine to pokušavaju spriječiti, plašeći članove , raznim porukama preko svojih voditelja. To se nažalost dešava u svim cjelinama gdje imamo članove, ali Vi ste ustrajali i niste se dali prestrašiti. To je znak da u ovoj državi još uvijek postoje hrabri ljudi, koji imaju svoj stav i koji vjeruju u pravdu.

Ono što želimo jeste nastaviti našu borbu, zadobiti povjerenje i ojačati vaše pozicije u cjelinama gdje radite. Da bismo to napravili Vi ste potrebni, jer Vi i jeste Sindikat. Dogovorena je isplata božićnice u državnoj službi i TD Pleter usluge, povećanje osnovice sa Vladom RH, za zaposlene u državnoj službi. Sada nam predstoji borba za usklađenje osnovica u TD Pleter usluge i Pomorskom centru za elektroniku. Ova poboljšanja ne bi se desila da nema Vašeg sindikata i Vas. Stoga Vas molimo da ma gdje bili to ponavljate sa ponosom, jer je to Vaša zasluga. Vi ste sindikatu dali snagu, koja je omogućila ova poboljšanja. Želimo Vam da hodate ponosni i sretni, visoko uzdignute glave, jer Vi ste to zaslužili. Uvažavajte druge samo onoliko koliko oni uvažavaju Vas. Zajedno ćemo raditi na zaštiti Vaših interesa i u idućoj godini i nećemo popustiti ni milimetra. Dokažimo svima koji nas smatraju slabima, našu snagu i moć.

Vama i Vašim obiteljima, svima koje volite i koji Vas vole, želimo da u miru i veselju provedete Novogodišnje blagdane. Neka Vama i Vašim najmilijima, dobri Bog podari zdravlje, sreću i odlučnost.

Samo u zajedništvu i solidarnosti možemo ostvariti naše ciljeve.

cestitke

Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)