Ljetovanje 2021 Kamp Seget

Poštovani članovi,Sindikat djelatnika u vojsci i državnim službama je za svoje članove i članove njihovih obitelji osigurao za predstojeću turističku sezonu ljetovanje u našem Kampu Seget kod Trogira, po posebnim pogodnostima s mogućnosti otplate na rate. Smješten je na idealnoj poziciji, 2 km od centra Trogira i 25 km od centra Splita, idealna je baza za istraživanje dalmatinske prelijepe obale i njenih znamenitosti. Pošta, ambulanta, kafići nalaze se 300m udaljeni od Kampa.

Članovima je na raspolaganju Wi -Fi, šljunčana plaža, restoran, trgovina, brodska linija do Trogira, vanjski roštilj, perilica za rublje, kamp hladnjaci te mnogobrojne druge usluge iznajmljivanja vozila i plovila. Kućni ljubimci su dozvoljeni.

Neka Vaše ljetovanje u Kampu Seget započne u sjeni borova i uz šum valova. Jednostavnost našeg kampa podsjetit će Vas na Mediteran kakav je nekad bio, a naše osoblje učinit će sve da se osjećate kao kod kuće tijekom Vašeg ljetovanja. Obrazac i sve ostale informacije možete naći poveznici https://www.sduvids.hr/kamp-seget/

Rezervirajte Vaš idealan odmor!

Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)